چگونگی تقسیم کربوهیدرات در وعده های غذایی بطوریکه قند دوساعته زیاد نباشد
- غذای مصرفی روزانه ما حاوی سه ماده اصلی غذایی است:
- کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها.
- فقط کربوهیدرات ها (قندها و نشاسته ها) مهم ترین منبع انرژی و باعث افزایش قندخون می شوند. مصرف پروتئین و چربی درحد معمول، تأثیری برقندخون ندارند.
- بیشترین مواد مؤثر روی میزان قندخون بعد از غذا (با توجه به مقدار و میزان جذب) کربوهیدرات ها هستند که غالباً به طور مساوی در وعده های غذایی روزانه تقسیم و مصرف می شوند اما در این روش به حساسیت بدن نسبت به انسولین در طول شبانه روز توجهی نمی شود
- نتایج پژوهش ها نشان داده است اگر مقدار کربوهیدرات ها را بطور مساوی در کل وعده های اصلی تقسیم کنیم، بیشترین افزایش میزان قندخون را خواهیم داشت در صورتی که اگر بیشترین میزان کربوهیدرات ها را در وعده غذایی ناهار میل کنیم، کمترین میزان افزایش قندخون را خواهیم داشت!