** نکاتی در مورد تزریق انسولین **
1- انسولین باید "زیر پوست و در بافت چربی " تزریق شود . محل آن را نیز باید پی در پی تغغیر دهید زیرا ممکن است سبب سفت شدن پوست شود . اکثر دیابتی ها انسولین را روی بازو و بالای ران تزریق می کنند اما باید بخاطر داشه باشید که فقط روی سطوح سالم و بدون جراحت قبلی پوست تزریق کنید .
2- جذب انسولین و ورود آن به جریان خون در قسمتهای مختلف بدن با یکدیگر متفاوت است . برای مثال جذب انسولین بر روی شکم سریع تر از انسولین تزریق شده روی ران است . پس بدون برنامه انسولین را درنقاط مختلف بدن تزریق نکنید .
بعنوان مثال شما می توانید انسولین قبل از غذا مثل نوورپید و رگولار را روی شکم و انسولین طولانی اثر مثل لانتوس و إن پی إچ را روی ران تزریق کنید . اگر بیرون از منزل غذا صرف می کنید انسولین را هنگامی تزریق نمایید که غذا را برایتان آورده باشند .اگر از سرنگ برای تزریق استفاده می کنید سعی کنید از سرنگهایی استفاده کنید که یکسره یا یک تکه ( سرنگ هایی که سر آنها به بدنه متصل ) باشد .اگر در محل تزریق تغییراتی روی پوست ( مثلاً قرمزی ) مشاهده نمودید حتماً به پزشک خود اطلاع دهید . این تغییرات ممکن است واکنش حساسیت زا ( آلرژیک ) باشد.
با انسولین های مدرن انسانی احتمال بروز حساسیت بسیار نادر است .